Новини

 

Національний університет Чонбук і КНУ підписали Меморандум про взаєморозуміння

10.11.2017

10 листопада 2017 року у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулася зустріч керівництва вишу з представниками Національного університету Чонбук (Chonbuk National University, Корея), Корейського освітнього центру в Україні та Посольства Республіка Корея в Україні.

До складу корейської делегації увійшли: Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Лі Янг-Гу, Віце-Президент з міжнародного співробітництва пані Юон Мейонг Сук, професор Національного університету Чонбук пан Чо Кванг Мін, запрошена професорка пані Євгенія Цкай, директор Корейського освітнього центру в Україні пан Ю Санг-Беом та адміністратор Корейського освітнього центру в Україні пан Рім Кіл Хо.

З українського боку гостей зустрічали проректор з міжнародних зв’язків Петро Бех та начальник відділу міжнародного співробітництва КНУ Андрій Кравченко.

Головною метою зустрічі стало підписання Меморандуму про взаєморозуміння з метою сприяння навчально-академічному обміну та співпраці між Національним університетом Чонбук та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка.

Віднині два провідні навчальні заклади будуть докладати усіх зусиль для того, аби розвивати співробітництво у різних сферах, зокрема сприятимуть обміну викладачами, дослідниками, студентами, академічними матеріалами; управлінню спільними дослідницькими проектами; організації академічних зустрічей тощо.

На завершення зустрічі на знак подяки корейська делегація передала Шевченковому університету кілька підручників для студентів, які вивчають корейську мову.

 

 

Центр комунікацій 

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024