Новини

 

З’явився перший випуск Інформаційного бюлетеня НДЧ

07.09.2017

До уваги викладачів, науковців, докторантів, аспірантів, здобувачів та студентів Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Науково-дослідна частина КНУ пропонує кожному ознайомитись із першим випуском Інформаційного бюлетеня НДЧ.

Інформаційний бюлетень НДЧ з’являтиметься щомісяця і буде містити актуальну інформацію про премії, нагороди і відзнаки працівників, студентів та аспірантів Університету, отримані гранти та проекти. Окрім того, на сторінках періодики науковці і всі, хто цікавиться наукою і технікою, знайдуть анонси про майбутні конкурси, гранти, виставки, семінари, конференції, а також про трансфер технологій.

Як коментує, голова Ради Молодих Вчених Київського національного університету імені Тараса Шевченка Ганна Толстанова: «Інформаційний бюлетень є своєрідним поверненням до традицій, адже тижневик Науково-дослідної частини виходив і раніше. Тижневик, як і бюлетень, теж об’єднував інформацію про основні досягнення наших науковців. Проте, взявши до уваги попередній досвід, на шпальтах Інформаційного бюлетеня НДЧ ми залишили пункти про відзнаки і нагороди, але додали нові рубрики, зокрема, про гранти, інновації, міжнародні програми тощо».

Із першим номером Інформаційного бюлетеня Науково-дослідної частини можна ознайомитися за посиланням у форматі pdf.

 

 

  

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024