Новини

 

КНУ увійшов до світового рейтингу за версією журналу Times Higher Education

05.09.2017

Київський національний університет імені Тараса Шевченка увійшов у групу 801-1000 світового рейтингу університетів за версією журналу

Times Higher Education.

Світовий рейтинг університетів журналу Times Higher Education складається на основі показників 5 основних складових, кожна з яких є ключовою областю вищої освіти: викладання, дослідження, кількість цитувань наукових публікацій, доходи від співпраці з промисловістю та приватними підприємствами, інтернаціоналізацію, що, у свою чергу, включають в себе тринадцять різних показників.

Цього року, у порівнянні з минулим, зросла кількість спільних публікацій науково-викладацького складу Університету з іноземними колегами, у зв’язку з чим зросло число цитувань, а це, у свою чергу, має позитивний вплив на міжнародний авторитет Університету.

Окрім того, КНУ обійшов у цьому рейтингу 5 інших українських вишів, серед яких – Львівський національний університет імені Івана Франка, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна та ін.

 

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024