Новини

 

Студентки КНУ стали новими молодіжними делегатами України до ООН!

14.06.2017

Дві студентки Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка – Марина Михайленко та Ольга Руда – стали новими молодіжними  делегатами України до ООН.

Як говорять самі організатори: «Було абсолютно не легко – обрати тільки двох молодіжних делегатів, які представлятимуть Україну в ООН цього року. Всі кандидати були дуже добре підготовлені, мотивовані і гідні перемоги. Дякуємо усім, хто взяв участь у відбіркових турах, – ми ще раз впевнились у тому, що українська молодь обдарована, освічена і справді здатна змінити країну. У що так вірив за життя Богдан Гаврилишин».

Одна з учасниць, студентка 3-го курсу спеціальності «Міжнародні відносини», Марина Михайленко ділиться своїми враженнями про конкурс: «Він передбачав кілька етапів. Перший – заочний, необхідно було відправити аплікаційну форму онлайн разом із резюме та відеозверненням. Після чого обраних кандидатів запросили для проходження майбутніх турів. Другий тур передбачав інтерв’ю із відбірковою комісією, та заключний, третій етап – роботу в групі. З кожним туром учасників ставало дедалі менше, а боротьба все запеклішою. Мені вдалось познайомитись з великою кількістю талановитої молоді, яка прагне представляти країну на найвищому рівні. Це справді надихає. Конкурс був не з простих, але коли чогось прагнеш, то вдається подолати свій стрес і переживаннями та показати себе і свої ідеї на належному рівні. Попереду рік мандату, величезної відповідальності та дуже цікавої роботи. Ми ж з Ольгою обіцяємо зробити все, що в наших силах для того, аби виправдати ті надії, які на нас було покладено».

Проект «Молодіжний делегат України до ООН» спрямований на активізацію талановитої молоді у всьому світі шляхом участі молодіжних делегатів у розробці реальних документів та прийнятті рішень у системі ООН. Така ініціатива є усталеною практикою у більшості європейських країн, а також у низці країн, що розвиваються. Молодіжні Делегати активно залучаються до роботи Постійного Представництва України при ООН. 

Проект здійснюється за сприяння Міністерства Закордонних Справ України, Міністерства молоді і спорту та фінансової підтримки Благодійного Фонду Богдана Гаврилишина.

Центр комунікацій

 

 

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024