Новини

 

Результати конкурсу з реклами на екотематику «Green Ads»

16.05.2017

Нещодавно в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка пройшов конкурс з реклами на екотематику «Green Ads».

«Green Ads» – конкурс, що надав можливість студентам не тільки  вдосконалити навички створення реклами, а найголовніше – привернути увагу молоді до екологічно важливих проблем.

У рамках конкурсу студенти з КНУ зробили рекламний плакат на актуальну екологічну проблему, що обрали самостійно.

Організатори отримали понад 30 студентських робіт.

Автори трьох найкращих робіт були нагороджені подарунками: сертифікатом на курс від Advertising School; участю у конференції Google, бранчем до редакції UMH Digital (Tochka.net, Bigmir.net, i.ua, gloss.ua). Також усі переможці отримали набір корисних солодощів від Natur Boutique.

До складу журі увійшли: директор Інституту журналістики В. Різун, викладачі Київського національного університету імені Тараса Шевченка – К.С. Шендеровський, Ю.М. Шафаренко, копірайтер з міжнародного мережевого агентства Saatchi&Saatchi, графічний дизайнер з рекламного агентства BBDO та ще багато інших фахівців.

 «Роботи студентів особисто мене дуже вразили, адже вони підіймали гострі екологічні проблеми та були виконані дуже професійно. Сподіваюся, що такий досвід знадобиться їм у майбутньому, адже коли ти створюєш рекламу для комерційного сектору це одне, а інше – коли ти створюєш рекламу, яка здатна змінити світ!» - зазначив Сергій Шилінгов, експерт конкурсу та співвласник TemposWEB, одного з топових агентств інтернет-реклами в Україні.

Інформаційними партнерами конкурсу стали журнали «Я студент», «Стіна», «PROactive», «Київський університет», «BeFIT», онлайн-видання «Студвей» та  ГО «Молодіжна Альтернатива». Генеральним інформаційним партнером став журнал «Маркетинг в Україні» від Української асоціації маркетингу.

Кращі роботи увійдуть до брендбуку «Добрі справи. 70 років Інституту журналістики».

Вітаємо переможців: Марію Трофіменко, Максима Потаповича і Михайла Пилипчука та бажаємо нових досягнень!

 

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024