Новини

 

Міністр Павло Петренко зустрівся зі студентами юридичного факультету

07.04.2017

6 квітня 2017 року у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулася зустріч Дискусійно-аналітичного клубу «Україна і світ» (ДАКУС) із Міністром юстиції України Павлом Петренком та Заступником Міністра юстиції України Гією Гецадзе.

Зустріч, що тривала понад годину, пройшла у формі вільної дискусії і була присвячена темі «Правова культура та свідомість молоді: необхідність сьогодення».

Після короткої промови Міністра Павла Петренка, студенти юридичного факультету КНУ засипали гостей запитаннями. Присутніх цікавили аспекти правосвідомості молоді, можливість проходження студентами практики у різних правових установах, питання створення актів ювенального правосуддя в Україні, захист прав кримських татар, які залишилися на окупованому півострові і проблема реформування Державної виконавчої служби та ін.  

Довідка про ДАКУС:

Дискусійно-аналітичний клуб «Україна і світ» був заснований студентами юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Метою клубу є сприяння діалогу української і міжнародної інтелектуальної еліти (у тому числі з представниками студентської спільноти) і незалежний, об'єктивний науковий аналіз політичних, економічних і соціальних подій в Україні і світі.

Фото

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024