Новини

 

Відбувся V Всеукраїнський студентський турнір фізиків

23.11.2006
З 17 по 21 листопада 2006 року на фізичному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка проходив V Всеукраїнський студентський турнір фізиків. У цьогорічному турнірі взяли участь 23 команди з вищих навчальних закладів України, Росії та Нідерландів, загальною кількістю 135 учасників.

На відкритті турніру були присутні декан фізичного факультету Леонід Анатолійович Булавін, декан радіофізичного факультету Валерій Іванович Григорук, завідувач кафедри фізичної електроніки Ігор Олексійович Анісімов, завідувач кафедри оптики Леонід Володимирович Поперенко. Валерій Іванович привітав всіх учасників турніру, побажав успіхів усім командам, та зазначив, що учасники турніру довели, що фізика дуже цікава наука, яку потрібно вивчати.


У результаті після трьохденних баталій до фіналу вийшли команди з міст Одеси, Києва, Долгопрудного (Російська Федерація) та Утрехта (Нідерланди). Але все ж такі у важкий боротьбі перемогу здобула команда радіофізичного факультету Київського університету. Переможці були нагороджені цінними призами від спонсорів.


Прес-центр
Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024