Новини

 

Всеукраїнський науково-технічний конкурс «Intel-Ekо Україна 2017»

06.02.2017

З 31 січня по 03 лютого 2017 року у місті Києві відбувся Всеукраїнський науково-технічний конкурс «Intel-Eko Україна 2017» - національний етап Міжнародного конкурсу Intel ISEF 2017.

Конкурс проводився Міністерством освіти і науки України спільно з комісією Intel Україна, Київським Національним університетом імені Тараса Шевченка та Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді. До його проведення активно долучилися науково-педагогічні працівники ННЦ «Інститут біології та медицини», увійшовши до складу журі 6-ти секцій: «Ботаніка», «Зоологія», «Екологія», «Екологічна інженерія», «Науки про людину: Анатомія, Фізіологія», «Біохімія / Біоінженерія».

Протягом декількох днів група висококваліфікованих науковців та досвідчених викладачів Інституту, серед яких: Павло Балан (доцент кафедри екології та зоології), Олеся Безсмертна (провідний біолог ботанічного саду ім. акад. О.В. Фоміна), Олена Войцехівська (доцент кафедри біології рослин), Володимир Ганзюра (професор кафедри екології та зоології), Леонід Горобець (доцент кафедри екології та зоології), Дмитро Гребіник (доцент кафедри біохімії), Алефтина Драницина (науковий співробітник НДЛ "Біохімії"), Андрій Капустян (доцент кафедри біології рослин), Сергій Карлащук (асистент кафедри екології та зоології), Віктор Комаренко (доцент кафедри фізіології та анатомії), Ольга Кравченко (асистент кафедри біохімії), Дмитро Лукашов (завідувач кафедри екології та зоології), Тарас Лященко (доцент кафедри фізіології та анатомії), Станіслав Мякушко (доцент кафедри екології та зоології), Наталія Наумова (асистент кафедри екології та зоології), Ольга Панюта (доцент кафедри біології рослин), Олег Пасічніченко (доцент кафедри фізіології та анатомії), Анатолій Подобайло (доцент кафедри екології та зоології), Тетяна Синельник (доцент кафедри біохімії), Владлен Трохімець (доцент кафедри екології та зоології) оцінювали наукові проекти юних дослідників. Переможці конкурсу здобули право представляти свої проекти на Всесвітньому фіналі міжнародного конкурсу Intel ISEF, що відбудеться з 14 по 19 травня 2017 року у м. Лос-Анджелес (штат Каліфорнія, США).

Ми переконані, що проведення таких заходів сприяє примноженню інтелектуального потенціалу держави, підготовці майбутньої наукової зміни. Майбутнє починається сьогодні! Добре усвідомлюючи цей беззаперечний факт, ми сподіваємось, що участь у проведеному конкурсі, дискусії з науковцями, палке обговорення представлених робіт, все почуте й побачене надихне його учасників зробити правильний вибір - обрати науку майбутнього – Біологію – як свій фах, свою професію, свою долю.

 

Заступник директора

Навчально-наукового центру

«Інститут біології та медицини»

Наталія Скрипник

Центр комунікацій

 

 

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024