Новини

 

Засідання Стипендіальної комісії КНУ

03.02.2017

На виконання п.4 Правил призначення академічних стипендій студентам, аспірантам і докторантам у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, затверджених ухвалою Вченої ради Університету (протокол №6 від 24.01.2017р.), Наказом Ректора створено Стипендіальну комісію Київського національного університету імені Тараса Шевченка, перше засідання якої відбулося 3 лютого 2017 р.

Згідно з даними реєстрації у роботі комісії взяло участь 40 членів комісії (67% від повного складу), що дозволило розпочати засідання.

На початку роботи було обрано керівництво комісії у складі:

Голова – Ректор Університету Леонід Губерський.

Секретар – заступник головного бухгалтера (відділ нарахування заробітної плати та стипендії) Галина Малеча.

Комісія заслухала результати роботи робочих груп із питань призначення стипендії структурних підрозділів та:

1.   Затвердила рейтинг успішності студентів денної форми навчання, які навчаються на місцях державного замовлення на факультетах/інститутах/коледжах Університету у 2016-2017 навчальному році (1 семестр). Рейтинг буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Університету не пізніше ніж через три робочі дні після прийняття відповідного рішення.

2.   Схвалила реєстр осіб, яким призначається академічна стипендія на факультетах/інститутах/коледжах Університету у 2016-2017 навчальному році (1 семестр). Після ретельної перевірки та уточнення цих даних реєстр буде затверджено відповідним наказом Ректора.

3.  Затвердила реєстр осіб, яким призначено соціальну стипендію на факультетах/інститутах/коледжах Університету у 2016-2017 навчальному році.

 

Центр комунікацій

 

 

 

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024