Новини

 

Курс лекцій від представників компанії «ДЕЛОЙТ» в КНУ

17.11.2016

На економічному факультеті КНУ імені Тараса Шевченка розпочато серію лекцій «Економічні трансформації в Україні та світі: новації чи інновації?», що проводять представники компанії «Делойт». Лекції проходять щовівторка з 7 листопада до 20 грудня 2016 року о 12:50 в актовій залі економічного факультету.

8 листопада 2016 року директор податково-юридичного департаменту компанії «Делойт» Євген Ратманський провів із студентами зустріч на тему: «Планування податкових потоків». На лекції розглянули основні моменти оподаткування в країні. Слухачі отримали відповіді на наступні питання: «Чи насправді податкове навантаження в нашій країні є надто великим?», «Які податки мають найбільший вплив на наповнення бюджету?», «Чи можна вважати реформою зниження податкових ставок?».

Лектором другої зустрічі, що пройшла 15 листопада, виступила Вікторія Чорновол – партнер податково-юридичного департаменту компанії «Делойт». Під час обговорення теми «Оподаткування фізичних осіб», розглядались різноманітні питання, пов’язані з оподаткування фізичних осіб як резидентів, так і нерезидентів, а також було визначено, хто та які податки повинен сплачувати.

 

Курс лекцій триває та передбачає наступну тематику:

22.11.2016 – Аудит для не аудиторів;

29.11.2016 – Податкове планування у світі та в Україні – цілі, методи, практика України та світу;

06.12.2016 – Прибуток у своїй країні або в офшорах – розподіл відповідно до закону;

13.12.2016 – Base Erosion and Profit Shifting (BEPS) – глобальні тенденції у світі оподаткування;

20.12.2016 – FCPA (Закон США про корупцію за кордоном).

 

Даний захід спрямований на розширення знань в області оподаткування для студентів різних курсів та спеціальностей. Слухачам лекцій, які відвідали п’ять та більше лекцій, буде видано сертифікати підтвердження прослуханого курсу від компанії «Делойт».

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024