Новини

 

Посол Федеративної Республіки Німеччини в Україні відвідав Київський університет

04.10.2006
Четвертого жовтня цього року до Київського університету з робочим візитом завітав Надзвичайний та Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччини в Україні пан Райнгард Шеферс. Він зустрівся з ректором Київського університету академіком Віктором Скопенком.

В ході зустрічі Віктор Васильович розповів пану Послу про тісні зв’язки між німецькими вищими навчальними закладами та Київським університетом. На сьогоднішній день найактивніше розвиваються міжнародні зв’язки з університетом міста Констанц, Лейпцизьким університетом, університетом Християна Альбрехта у місті Кіль та Мюнхенським університетом імені Людвіга Максиміліана. Між цими вузами та Київським університетом постійно здійснюється обмін студентами і викладачами, організовуються спільні наукові конференції та семінари, проводяться спільні наукові дослідження. Також Віктор Васильович зазначив, що німецька мова вивчається у Київському університеті ще з початку його заснування.

В свою чергу пан Райнгард Шеферс пообіцяв, що Посольство Федеративної Республіки Німеччина всіляко сприятиме розширенню та активізації зв’язків Київського університету з німецькими вузами.

Після закінчення зустрічі пан Посол відвідав Зоологічний музей та зал засідань Вченої Ради Київського університету.


Прес-центр
Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024