Новини

 

У ВІКНУ підбили підсумки вступної кампанії 2016

25.07.2016

Днями у ВІКНУ проходила зустріч керівництва вишу з абітурієнтами та їхніми батьками.

Відповідно до плану вступної кампанії 2016 року начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін поінформував присутніх про перебіг цьогорічної вступної кампанії. Очільник вишу довів до відома абітурієнтів рейтинговий список осіб, рекомендованих до зарахування за усіма спеціальностями, у тому числі і за квотою пільговиків, військовослужбовців та випускників ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою.

 У ході бесіди абітурієнти отримали детальну інформацію про умови навчання у Військовому інституті, особливості кар’єрного та професійного зростання у Збройних Силах України.

– Після оприлюднення наказу про ваше зарахування до складу студентів Київського національного університету імені Тараса Шевченка ви перегорнете чергову сторінку у своєму житті та розпочнете важливий етап свого подальшого становлення, – підсумував голова відбіркової комісії генерал-майор Віктор Балабін.

Члени відбіркової комісії також мали можливість довести до відома присутніх особливості проходження первинної військово-професійної підготовки, що проходитиме на базі 169 навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України, та закінчиться прийняттям Військової присяг на вірність народу України 3 вересня 2016 року.

Нагадаємо, цьогоріч до Військового інституту  буде зараховано майже 200 громадян України, які відповідають вимогам Правил прийому на навчання та пройшли необхідні вступні випробування. 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024