Новини

 

Командирське інформування у ВІКНУ

24.06.2016
Відповідно до вимог наказу Міністра оборони України щодо оптимізації та покращення інформування особового складу про суспільно-політичне та соціально-економічне становище в країні та за її межами, головні напрямки розвитку Збройних Сил України на сучасному етапі, а також про життєдіяльність військових підрозділів, начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін провів командирське інформування з особовим складом військовослужбовців та працівників Збройних Сил України.

У своєму виступі очільник навчального закладу зробив акцент на недопущенні проявів корупції під час вступної кампанії 2016 року, навівши приклад ганебного вчинку, який нещодавно мав місце у одному з навчальних військових закладів міста Києва. Окрім того присутніх було поінформовано про суттєві структурні зміни на які очікуватиме інститут, кроки керівництва держави, Уряду та Міністерства оборони щодо поліпшення соціальних гарантій та пільг військовослужбовців, ситуацію яка склалась навколо України на міжнародній арені.

День відзначився і приємною подією, відповідно до наказу першого заступника Міністра оборони України ряд офіцерів Військового інституту отримали дострокові військові звання: “підполковниками” стали Віталій Лоза та Андрій Гальчус, “майорами”Валерій Шевченко та Олена Нікіфорова, “капітаном”Леся Охрамович. Начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін від імені особового складу подякував офіцерам за службу та побажав подальших успіхів.

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024