Новини

 

Президент корейського університету Ханянг відвідав КНУ

18.05.2016
18 травня 2016 КНУ імені Тараса Шевченка відвідала делегація Університету Ханянг (Республіка Корея) на чолі з Президентом університету Янг Mу Лі
Відбулася зустріч з першим проректором Олегом Закусилом. На зустрічі були присутні Надзвичайний та Повноважний посол Республіки Корея в Україні Й. В. Пан ЛІ Янг-Гу,проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародне співробітництво) Петро Бех, проректор з наукової роботи Віктор Мартинюк, декани факультетів, директори інститутів.




Олег Закусило від імені ректора КНУ привітав гостей. Олег Каленикович розповів гостям про наукові здобутки університету, поділився планами щодо відкриття у КНУ медичного факультету та висловив сподівання, що ця зустріч покладе початок тісної співпраці між двома вишами. Напрямків цієї співпраці досить багато. В ній особливо зацікавлені природничі факультети, економісти, міжнародники.




Янг Mу Лі зазначив, що знає про Київський національний університет імені Тараса Шевченка багато, в тому числі і від Посла Кореї в Україні, який сприяв налагодженню стосунків, відвідати його хотів давно і тепер радий особистій зустрічі. Він розповів про організацію навчання в Університеті Ханянг, його структуру і пріоритети. Він наголосив на тому, що дійсно між двома університетами може бути налагоджене взаємовигідне співробітництво, якщо його правильно спланувати.
Наприкінці зустрічі відбулося вручення пам’ятних сувенірів.



Прес-центр
Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024