Новини

 

Запрошення на екскурсію «по колу»

17.05.2016
Археологічний музей і студенти кафедри археології та музеєзнавства КНУ імені Тараса Шевченка з нагоди Міжнародного дня музеїв 18 травня усіх, хто бажає запрошують відвідати незвичайну екскурсію «по колу», майже екскурсію-хоровод «У серці Латинського кварталу».

Просуваючись навколо парку ми відкриємо для Вас таємниці життя кварталу освічених людей, навчальних закладів і музеїв. Познайомимо з історією, парку, що пов’язана з іменами бразильського дона Педро та невтомного київського садівника Карла Хрістіані.

Звичайно, ви дізнаєтеся про урочисте закладання корпусу університету і його будівництво. Ми допоможемо роздивитись архітектурні перлини будинків, що вже понад сто років стоять навколо, а кожен будинок тут унікальний. Розповімо також про тих, хто тут будував, жив і працював, вчився і викладав, чим запам'яталися вони місту і що принесли світу.

Чекатимемо на Вас біля центрального входу в парк, з боку вул. Володимирської, 60, напроти Червоного корпусу. Екскурсії проводитимуться з 10-00 до 14-00 год. для усіх, хто прийде протягом цього часу. Приходьте, буде весело і цікаво!



Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024