Новини

 

День правничої кар’єри від «Pro bono»

10.05.2016
12 травня в Актовій залі Головного навчального корпусу КНУ відбудеться День правничої кар’єри.

День правничої кар’єри – традиційний захід, що проводиться з 1997 року на базі Юридичної клініки «Pro bono» Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

День правничої кар’єри – це безпосередня зустріч студентів та роботодавців з метою обміну актуальною інформацією на ринку праці, встановлення контактів між ними. В цей день студенти, випускники та молоді юристи отримують прекрасну нагоду поспілкуватися з представниками юридичних та адвокатських компаній, дізнатись їх вимоги до потенційних працівників, знайти актуальні пропозиції стажування та працевлаштування. Роботодавцям даний захід надає можливість провести співбесіди зі студентами, тим самим знайти найбільш підготовлених та мотивованих молодих фахівців, що зможуть представляти інтереси компанії в різних регіонах України.


Основними учасниками Дня правничої кар’єри є студенти юридичного факультету, Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Також до участі в заході запрошено студентів з інших вищих навчальних закладів міста Києва, зокрема:

- Національного університету « Києво-Могилянська академія»;
- Академії адвокатури України;
- Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана;
- Київського університету права НАН України;
- Національної академії внутрішніх справ.

Компаніями-учасниками цього року стануть:

Адвокатське об’єднання «Юридична фірма «Василь Кісіль і Партнери»;
Юридична фірма «Авеллум»;
Юридична фірма «Sayenko Kharenko»;
Юридична фірма «AEQUO»;
Юридична фірма «ILF»;
Юридична фірма «Redcliffe Partners»;
Юридична компанія «Jurimex»;
Юридична компанія «FCLEX»;
Юридичне бюро Олени Бабич;
Юридична фірма «EVERLEGAL».

ПРОГРАМА ДПК 2016:

11:00-12:30 Прибуття представників юридичних фірм, підготовка до презентації.

12:30 Початок заходу. Проведення співбесід компаніями-учасниками зі студентами.(Актова зала Головного навчального корпусу)

14:40-15:00 Тренінг «Які юристи будуть потрібні юридичному бізнесу завтра» від виконавчого директора ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» Клавдії Шевелюк.(Актова зала Головного навчального корпусу)

15:00-15:30 Тренінг «Кар’єрні можливості для юриста» від старшого юриста Redcliffe Partners Наталії Герус.(Актова зала Головного навчального корпусу)

15:30-16:00 Тренінг «Лайфхаки з написання резюме» від HR директора Юридичної фірми ILF Заславської Катерини.(Актова зала Головного навчального корпусу)

16:00 Закриття заходу.

Заступник координатора Юридичної клініки «Pro bono»
Олена Шурин


Прес-центр
Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024