Новини

 

У КНУ експонуються картини Андрія Куцаченка

09.06.2015
9 травня 2015 року в Галереї актової зали Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулося відкриття виставки Андрія Куцаченка.

Відкрив виставку проректор з науково-педагогічної роботи КНУ Володимир Бугров. Він відзначив високий рівень майстерності художника: «Картини Андрія Куцаченка – це не щось застигле, вони живі, багатогранні, насичені не кольорами, а життям », – зазначив проректор.

Полотна Андрія Куцаченка викликають багато позитивних емоцій, спонукають до дій. Такий висновок я зробила, підслухавши розмову студенток, які розглядали експозицію.

– Його картини дуже реалістичні. Так і хочеться проїхатися велосипедом «Дорогою на Рибальський острів», – сказала одна з відвідувачок виставки.

– «Я б залюбки прогулялась ось тут», – підтримала розмову інша відвідувачка, показуючи на картину «Австрійський дворик».

– « Ось та ваза з цукерками, що зображена на картині « Новорічний натюрморт», наче справжня. Підійшла б і взяла одненьку», – усміхаючись сказала третя.

Тож, якщо ви захочете побувати за один день у Львові, Бучачі, Бахчисараї, Карпатах – запрошуємо на виставку Андрія Куцаченка, що експонується в Галереї актової зали Головного навчального корпусу КНУ (вул. Володимирська, 60).



















Тетяна Воротняк,
фото Андрія Єловікова

Прес-центр
Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024