Новини

 

Географи взяли участь у фестивалі «У гості до українців»

08.06.2015
30-31 травня студенти ІІ та ІІІ курсів кафедри країнознавства та туризму географічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка взяли участь у роботі І Всеукраїнського туристичного фестивалю «У гості до українців», що проходив на території Ботанічного саду імені академіка Фоміна.

На фестивалі було презентовано туристичний потенціал 22-х регіонів України. Ініціатором заходу виступили Всеукраїнський громадський проект «Відкрий Україну через позитив» та Інформаційний новинний портал «Добрі новини з України». Організаторами фестивалю виступили «GoodNewsonUkraine» «ТРЕНД», «Світ рукоділля» та громадські активісти, журналісти-блогери, туроператори та турагенти національного та локального рівня з внутрішнього (в'їзного) туризму за підтримки органів місцевої влади.

Студенти кафедри країнознавства та туризму взяли участь в організації роботи таких локацій фестивалю:
- «Романтична Україна» (весільний туризм);
- «Щаслива Україна» (Україна очима дітей — туризм для найменших мандрівників);
- «Зелена Україна» (агро- та екотуризм в Україні);
- «Смачна Україна» (гастрономічний туризм);
- «Талановита Україна» (туризм з вивчення культури та побуту українців, що мешкають у різних регіонах) — майстер-класи з гончарства, петриківського й самчиківського розпису, ковальства, виконання гопака, коломийок, тощо.

За результатами роботистудентів-волонтерів на фестивалі кафедра країнознавства та туризму нагороджена Дипломом учасника фестивалю «У гості до українців».











Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024