Новини

 

Музичний резонанс в гуртожитку №1 – Весна

23.03.2015
Настала весна, засвітило сонечко і в щойно відремонтованому гуртожитку №1 знову відродилося життя. Сонні радіофізики вилізли з Dota-2, потунелювали на пари, запустили свої лабораторні установки і... заспівали.

18 березня відбувся конкурс «Музичний резонанс в гуртожитку №1 – Весна». У стінах будівлі та далеко за її межами можна було почути віртуозні акорди фламенко, кавери на українських та іноземних виконавців, авторські пісні Івана Білецького про тяжкі студентські будні. Народжений безпосередньо в гуртожитку гурт «Пес і струни» заявив, що співають пісню Modjo, тому що вони можуть. І ще й як змогли! Чарівна Яся Мельничук зуміла доторкнутися до серця кожного слухача українським фольком, а юрист і радіофізик в душі Діма Корень змусив затримати подих піснею Кузьми. Також на глядачів чекали печива з пророцтвами та веселі конкурси.

Домашня затишна атмосфера, щирі посмішки, гарна музика і солодкі призи – головні атрибути нашого свята. Сподіваємося, воно стане гарною традицією і ще не раз зарезонує.








Прес-центр

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024