Новини

 

Шоу-конкурс «Дві зірки» на географічному

19.05.2014
14 травня у студентському клубі «Планета» відбувся 5-й шоу-конкурс «Дві зірки» географічного факультету. Неодмінною умовою конкурсу стало те, що одну половину зіркового дуету становили викладачі, а іншу – студенти.

Шоу-конкурс «Дві зірки» — це живий звук, яскраві аранжування та несподівані дуети, які так полюбилися студентам. Цього року за перемогу боролися 4 зіркові дуети. Хтось зачаровував глядачів та членів журі голосом і артистизмом, а хтось харизмою та цікавою ідеєю номера. У виконанні зіркових дуетів прозвучали ліричні та романтичні, жартівливі та патріотичні пісні.

Виступи конкурсантів оцінювало професійне журі.

Усі чотири пари вокалістів отримали дипломи у різних номінаціях:
1. «Найліричніший дует» — декан географічного факультету Олійник Ярослав Богданович та студентка І-го курсу Маркевич Тетяна;
2. «Найкреативніший дует» — доцент географічного факультету Пасько Володимир Феодосійович та студент ІІ-го курсу Телешман Віктор;
3. «Найпатріотичніший дует» — доцент географічного факультету Запотоцький Сергій Петрович та студентка ІІ-го курсу Яковчук Ірина;
4. «Найромантичніший дует» — асистент географічного факультетуГлибовець Вікторія Леонідівна та студентка І-го курсу Козак Катерина.

Також у програмі вечора були виступ команди КВК «Планета», танцювальні та вокальні номери у виконанні студентів факультету, цікаві розважальні конкурси.

Глядачі та учасники конкурсу отримали море позитивних емоцій та незабутні яскраві враження. Завершився конкурс спільним виконанням гімну географів усіма учасниками заходу.












Географічний факультет

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024