Новини

 

Моя прекрасна група: найталановитіших юристів знайдено!

13.09.2013
Мабуть, кожен із студентів пам’ятає свої перші дні та тижні в університеті — перше знайомство з одногрупниками, перші лекції та семінари, блукання коридорами Червоного корпусу в пошуках аудиторії. Це саме той яскравий час, коли відчуваєш і розпач, і захоплення водночас, розумієш, що нарешті почалося омріяне студентське життя. Саме такими були перші тижні наших першокурсників. Допомагали новоспеченим студентами призвичаїтися до студентського життя куратори І курсу — активісти студентського парламенту юридичного факультету. Їхнім основним завданням було не лише допомогти першокурсникам познайомитись і розповісти про організаційні моменти, а й підготуватися разом до конкурсу «Моя прекрасна група», що традиційно проходить через кілька днів після Посвяти першокурсників.
Саме тому 12 вересня о 13:00 Актова зала Червоного корпусу була наповнена схвильованими першокурсниками, адже за результатами конкурсу визначається найактивніша, найдружніша та найкреативніша група. І, звичайно ж, кожна з груп хотіла здобути це звання.
Ведучі – Дарина Голопапа (студентка 4 курсу) та Віталій Павлов (студент І курсу магістратури) розпочали концерт вітальним словом та представленням журі. До його складу увійшли заступник декана юридичного факультету Кіреєва Н. О., директор молодіжного центру культурно-естетичного виховання Максименко Н.Є., завідувач кафедри іноземних мов Трубчанінова Т. А. та методист І курсу Дмитрук А. В.
Свято розпочалося з запального рок-н-роллу від музичної студії тавідеоролика-презентації студентського парламенту юридичного факультету, у якому презентували «Один день із життя студента-активіста». Крім цього голова студпарламенту Олена Шуринпредставила його проекти та структури. Вона запросила першокурсників приєднуватися до дружньої сім’ї студентів-активістів та побажала всім успіхів у змаганні.
До презентації також долучилися голова профкому юридичного факультету, голова Дебат-клубу та представник студентської ради гуртожитку №5.
Загалом у конкурсі взяло участь 16 груп. Боротьба була напруженою та нелегкою. Першокурсники щиро вразили членів журі, студентів старших курсів і гостей талановитими та креативними виступами. Іноді важко було повірити, що на сцені новоспечені студенти, адже їхні вокальні номери, театральні та хореографічні постановки були надзвичайно професійними та майстерними. Тому можна сміливо сказати, що лави юридичного факультету поповнилися не лише ерудованими та освіченими майбутніми юристами, а й творчою та веселою молоддю, яка, сподіваємося, буде активно продовжувати та підтримувати славні традиції студентського парламенту юридичного факультету.
Першокурсників також привітали незмінні учасники студентського парламенту — команда КВК юридичного факультету «Внезакона» і вокальна студія.
Родзинкою свята став виступ, що був сюрпризом для всіх першокурсників, —презентація 17 групи, до складу якої увійшли куратори І курсу. Вони подарували глядачам гумористичну театральну мініатюру про новоспеченого закоханого студента.
І ось настав хвилюючий момент — оголошення результатів. У залі запанувала повна тиша. Журі оцінили виступи всіх груп. Хоча вибір був надзвичайно важким, оскільки всі групи були гідні перемоги, та все ж почесне звання «Найкраща група» та поїздку від профбюро юридичного факультету до Софіївського парку (м. Умань) здобула 15 група (куратори — студенти 3 курсу Даюб Діана та Гнідо Владислав). Із чим ми їх вітаємо та бажаємо успіхів у подальшому навчанні, натхнення і нових звершень та досягнень!

Текст — Машталер Олеся,
студентка 3 курсу,
прес-центр студентського парламенту юридичного факультету.
Фото — Прес-центр КНУ, Машталер Олеся.












Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024