Новини

 

В КНУ відбулася міжнародна наукова конференція «Філософія та логіка – 2013»

27.05.2013
23-25 травня 2013 року в КНУ відбулася міжнародна наукова конференція «Філософія та логіка – 2013». У роботі конференції взяли участь 27 провідних науковців з багатьох країн Західної Європи, США, Австралії та Росії. Робоча мова конференції – англійська.
На конференції обговорювалися різноманітні актуальні питання сучасного логічного знання. Науковці у доповідях навели цікаві результати, що знайшли своє застосування у різних галузях наукового знання.
У обговоренні доповідей взяли активну участь студенти й аспіранти Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Санкт-Петербурзького державного університету.
Впродовж проведення семінару відбулися перемовини з визнаними у світі науковцями щодо запрошення прочитати курси лекцій для студентів філософського факультету з сучасної логіки.
На конференції був присутній ректор університету м. Бухарест (Румунія) Мірча Думітру. На зустрічі з керівництвом нашого університету була досягнута домовленість про наміри щодо підписання договору про співробітництво між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та університетом м. Бухарест (Румунія).






























Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024