Новини

 

Геологи отримали унікальний мікроскоп

13.06.2012
13 червня 2012 р. на геологічному факультеті КНУ імені Тараса Шевченка відбулася передача унікального настільного електронного сканівного мікроскопу NeoScope JCM-5000 в комплекті з напилювачем Neo Coater та двома форвакуумними насосами і ноутбуком HP Compaq nx7400.
Між представництвом «Токіо Боекі Технолоджі Лтд» та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка було підписано договір тимчасового користування. Демонстраційні зразки обладнання передані Університету на тимчасове користування з метою його демонстрації для проведення ознайомлювально-навчальних заходів, ідентифікації його вимірювальних можливостей, стосовно дослідницьких завдань університету, популяризації даного виду обладнання в довгостроковій перспективі і виявлення громадської думки професійного співтовариства в даному сегменті.
На зустрічі були присутніми проректор з науковї роботи проф. Вижва С.А., управляючий директор представництва «Токіо Боекі Технолоджі Лтд.» Шпак О. А., представники «Токіо Боекі Технолоджі Лтд.» співробітники геологічного та інших факультетів КНУ імені Тараса Шевченка.














Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024