Новини

 

«Фольклористика в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка»

24.11.2011


6 грудня 2011 року в Центрі Української Культури та Мистецтва (вул. Хорива, 19-в) відбудеться святкова науково-мистецька акція «Фольклористика в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка» в межах відзначення десятиріччя Інституту філології.

Інститут філології, кафедра фольклористики, Центр фольклору та етнографії запрошують Вас взяти участь у наших «вечорницях».

У рамках акції плануються:
● презентація телевізійних проектів, наукових видань із фольклористики; мистецька програма «Жили –були…» за участі студентів-фольклористів та випускників спеціальності «фольклористика»;
● робота майстер-класів із народних ремесел (лялька-мотанка, витинанка, соломоплетіння та інші);
● виставка робіт народного малярства, живопису, вишивки.

Серед наших гостей: Ніна Матвієнко, Діана Петриненко, Марія Матіос, Валерій Шевчук, Леонід Губерський, Віктор Давидюк, Ярослав Гарасим, Богдан Бенюк, Тамара Яценко, Василь Вовкун, Олег Скрипка, гурти «Даха-Браха» і «ТНМК», Іван Малкович, Микола Томенко, Петро Гончар, Анатолій Федорчук, Наталка Фіцич, представники дипломатичнхвідомств багатьох держав.

Урочисте відкриття акції о 18 годині.

Ми зацікавлені у співпраці з усіма освітніми та культурними колами, тому запрошуємо Вас до знайомства. Раді будемо бачити Вас, носія культурного етнічного надбання, на нашій гостині.

Дрес-кодом заходу передбачено наявність в одязі елементів етнічного традиційного костюма.

Акредитація ЗМІ відбувається за тел. 239-31-69, 050-16-363-16 (Оксана).




Прес-центр
Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024