Новини

 

Підвищуємо вплив громадськості на вирішення соціально-побутових проблем

17.11.2011
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 15.11.11 відбувся круглий стіл на якому обговорювалися питання впливу громадськості на вирішення соціально-побутових проблем курсантів та підтримання статутного порядку в гуртожитку.
До участі у проведенні круглого столу були залучені заступники начальників факультетів з виховної роботи, завідувач курсантським гуртожитком, начальники курсів, курсові офіцери, представники сержантської та курсантської рад, наукового товариства.
У своєму вступному слові голова ради ветеранів ВІКНУ полковник запасу Микола Дорохов наголосив на важливості ролі громадських організацій в житті Військового інституту та вирішенні питань повсякденної діяльності.
З інформацією про дотримання статутного порядку курсантами та санітарний стан гуртожитку виступила його завідувач Ольга Новикова, яка запропонувала офіцерському складу активніше проводити з підлеглими роз`яснювальну роботу щодо правил проживання в гуртожитку.
На засіданні круглого столу виступили голови рад: сержантів – сержант Ярослав Тарадайко, курсантів – курсант Анастасія Софієнко та інші учасники.
Після жвавого та зацікавленого обговорення всіх питань, які були заплановані, учасники заходу ухвалили рішення:
1. Громадському активу посилити роз`яснювальну роботу з курсантами щодо правил проживання в гуртожитку та підтримання статутного порядку.
2. У другому навчальному семестрі організувати проведення з курсантами факультативних занять з питань здорового способу життя.
3. У листопаді 2011 року курсантській раді провести з курсантами акцію «Міняю цигарки на цукерки».
4. До 20-ї річниці ЗС України ініціювати проведення заходів за участю курсантів ВІКНУ щодо благоустрою території біля гуртожитку та наведення статутного порядку в кімнатах мешкання курсантів.
5. У грудні 2011 року організувати проведення вечора запитань та відповідей з курсантами за участю керівництва ВІКНУ та начальників служб тилового забезпечення.
6. До 18.11.11 надати керівництву Військового інституту пропозиції щодо удосконалення соціально-побутових умов життєдіяльності курсантів.





Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024