Новини

 

Турнір з футзалу серед студентів юридичного факультету

18.10.2011
16 жовтня о 12.00 пролунав стартовий свисток першого матчу турніру з футзалу між командами юридичного факультету. Захід пройшов за підтримки профбюро студентів у спорткомплексі Київського національного університету імені Тараса Шевченка, що знаходиться на вул. Глушкова, 12. У турнірі брали участь студенти різних курсів юридичного факультету, що дало змогу всім учасникам не тільки проявити свою різноплановість, а й поборотися за призовий фонд турніру, який складав 400 гривень.




За звання кращих в турнірі виступило вісім команд, серед яких були : Амігос, Образ, Вимпєл, Воля, Малахіт, Академія, Першачки та Фантом. Боротьба була надзвичайно запеклою і напруженою, але кожен гравець зарекомендував себе як патріот своєї команди.










У матчі за третє місце Амігос змагалися проти Академії та перемогли із рахунком 3:1, завоювавши «бронзу». А от у запеклій фінальній боротьбі між Вимпелом та Образом, останнім вдалося обійти команду суперника із рахунком 5:2, ставши «золотими» призерами футбольного турніру.
Звання кращого бомбардира отримав гравець Образу - Муляр Артем, який забив аж 13 голів, а кращим захисником-бомбардиром було обрано капітана Образу Новікова Дениса, який "відвантажив" у ворота суперників теж 13 голів. А от кращим голкіпером став четвертокурсник Віталій Лисий, що не дивно через його «золоті руки».
Щасливі та горді переможці отримали медалі та кубок, а за «срібло» і «бронзу» команди отримали відповідні медалі. Всі призери турніру були нагороджені почесними грамотами, які не тільки засвідчюють високий рівень професіоналізму гравців, а й доводять їх активну участь в житті факультету. Нагороди вручали куратор юридичного факультету з фізичного виховання – Анатолій Федоренко, Перший заступник голови Студентського Парламенту – Альона Казанцева та голова Спортивного Товариства – Оксана Залізко.
Нагадуємо, що подібні футбольні турніри регулярно проводяться у стінах Київського національного університету імені Тараса Шевченка і всі бажаючі перевірити свої здібності та показати свої уміння можуть сміливо брати участь у заходах, до яких заохочує Студентський Парламент.
Жук Марія, 1 курс
Дудар Марта, 3 курс
Прес-центр
Студентського парламенту
юридичного факультету


Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024