Новини

 

Юридичний факультет допомагає Україні читати

18.10.2011




«Наша пісня, наше слово – не вмре, не загине...» - саме такими словами можна охарактеризувати збір книжок до Дня бібіліотекаря, що проходив на юридичному факультеті КНУ імені Тараса Шевченка протягом вересня-жовтня в рамках всеукраїнської акції «Україна читає».
Всім відома проблема української книжки в бібліотеках, та й взагалі її відсутність з об’єктивних причин, а особливо в Східній частині України. Саме тому члени соціального відділу СПЮФ розуміючи це, активно брали участь у зборі книжок, використовуючи при цьому всі свої здібності та винахідливість. Адже як виявилося, студенти не так легко розлучаються зі своїми домашніми бібліотечними друзями.
Неможливо передати те почуття задоволення, яке відчували активісти соцвідділу від виконаної роботи, коли почали підбивати підсумки. Нами було зібрано близько двох сотень українських та російських книжок. «Пригоди Тома Сойєра», «Іван Сірко», «Права людини і громадянина» та багато інших книг тепер заповнять полички бібліотеки с. Володимирівка Донецької області та однієї із районних бібліотек м. Києва.
Ми можемо бути спокійними і за маленьких читачів цих бібліотек, адже книжки, які відтепер вони мають змогу читати, зігріті любов’ю сердець наших студентів.




Сніжана Поп,
Соціальний відділу СПЮФ






Прес-центр
Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024