Новини

 

Поетичний вечір на економічному факультеті

11.10.2011
Ось і завітала до нас осінь... Жовтогаряча, неймовірна, мрійлива пора – пора сюрпризів та приємних несподіванок. Здивував та незабутньо вразив усіх і наш економічний факультет! У п'ятницю 7-го жовтня в стінах нашого факультету вперше відбувся літературний вечір – подія, що не залишила байдужого жодного студента та викладача. Силами творчої групи студентського парламенту (у складі Цибулі Дар'ї – студентки 3 курсу спеціальності ОА і Тараненко Юлії – студентки 1 курсу магістратури спеціальності ЕК) було проведено величезну роботу з підготовки та проведення зустрічі – і ось результат: вибух таланту, натхнення та творчої реалізації студентства навпереміш із задоволенням як слухачів так і самих учасників поетичного бенефісу! Так-так! Вам не почулося – саме учасників, адже презентували студенти не чужі, а власні творчі доробки!






Талановиті люди – талановиті у всьому! Саме тому, коли ідея літературного вечора тільки зароджувалася, ні у кого не виникло бодай найменшого сумніву про те, що на нашому факультеті навчаються і працюють не лише видатні економісти та науковці, а й творчі люди. Лишалося тільки їх відшукати... І охочих поділитися своєю творчістю знайшлося таки чимало!

Подія відбулася у приміщенні Німецько-українського центру, який зустрів учасників гостинним теплом та домашнім затишком. У невимушеній та привітній атмосфері творилося справжнє диво – відкривалися нові грані таких знайомих нам одногрупників та однокурсників! Вірші, проза, пісні, музика... І неможливо навіть описати скільки душі, скільки зворушливої ліричності, скільки потужної життєствердності було вкладено у них! Чарівно! Потужно! Неймовірно!

Серед 19-ти учасників були і ті, що описували красу природи, і ті, що висвітлювали у поезії любов до рідної і такої різної України, і ті що присвячували вірші батькам та рідним... Вражали студенти і своєю неординарною життєвою філософією і звичайно ж тим світлом почуттів, що викликало у них кохання! Слід зазначити і те, що не лише студенти, а й викладачі виявилися небайдужими до літературної творчості. Дуже приємно було чути з їх вуст не лише поезію, а й настанови нам – молодшому поколінню.

Тож ми сподіваємося, що наша літературна зустріч стане гарним початком доброї традиції на факультеті, яка дасть змогу щороку розкривати творчій потенціал нашої економічної молоді!

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024