Новини

 

Міжнародна конференція у ВІКНУ

08.11.2010
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 25 – 26 листопада 2010 року відбудеться VІ Міжнародна науково-практична конференція "Військова освіта та наука: сьогодення та майбутнє", присвячена пам’яті першого начальника Військового інституту заслуженого працівника народної освіти України, доктора технічних наук, професора генерал-лейтенанта Жукова Сергія Анатолійовича.
Мета конференції: обговорення стану та перспектив розвитку військової освіти і науки, апробація результатів наукових досліджень, організація співробітництва у науковій діяльності та підготовці науково-педагогічних і офіцерських кадрів.
Для участі у заході запрошені представники організацій, підприємств та установ Білорусі, Болгарії, Російської Федерації, Данії, Узбекистану та інші.
Програмою конференції передбачено: пленарне засідання, доповіді та повідомлення учасників, робота в секціях (секція 1. Воєнна політологія та проблеми інформаційно-пропагандистського забезпечення військ (сил); секція 2. Психологічні проблеми гуманітарного розвитку Збройних Сил України; секція 3. Фінанси і воєнна економіка; секція 4. Сучасні проблеми правового забезпечення повсякденної діяльності військ (сил); секція 5. Воєнна географія та проблеми топогеодезичного забезпечення військ; секція 6. Лінгвістичне забезпечення діяльності Збройних Сил України; секція 7. Інформаційно-психологічна безпека держави і суспільства; секція 8. Техніка озброєнь та технології подвійного призначення).
Контрольні дати конференції: до 01.11.10 – подання заявок на участь у конференції та тез доповідей; 25.11.10 – прибуття, розміщення та реєстрація учасників конференції, подання повного тексту доповідей у вигляді наукових статей; 25.11.10 – відкриття конференції, пленарне засідання; 25.11.10 –робота в секціях; 26.11.10 – підбиття підсумків роботи конференції.
Регламент роботи: офіційні мови конференції – українська, російська, англійська; доповідь на пленарному засіданні – до 20 хвилин; доповідь на секційному засіданні – до 15 хвилин; виступи при обговоренні доповіді – до 5 хвилин; стендова доповідь – 3-8 аркушів формату А 4; виступи з повідомленнями – до 5 хвилин.


Учасники конференції забезпечуються житлом за окремим замовленням, за рахунок учасників конференції (орієнтовна вартість – 110-240 грн. за добу).
Кожний учасник може бути автором (співавтором) не більше двох доповідей (для докторів наук у разі участі в роботі декількох секцій дозволяється до чотирьох доповідей).
Кращі доповіді будуть надруковані у Збірнику наукових праць ВІКНУ у вигляді наукових статей.
Стаття повинна мати обов’язкові елементи, що визначені постановою Президії ВАК України від 15.01.2003 р. № 7-05/1.
Водночас з рукописом подаються наступні документи (українською мовою): акт експертизи; рецензія – за підписом провідного вченого.
Для організаційних витрат, пов'язаних з підготовкою, проведенням конференції та публікацією програми і збірника тез доповідей необхідно перерахувати реєстраційний внесок у розмірі 30 грн. (у т.ч. ПДВ 5 грн.). Копію платіжного повідомлення необхідно надіслати разом з реєстраційною карткою та тезами доповідей до оргкомітету не пізніше 01.11.10.
Доповіді (тексти статей) подаються в одному примірнику друкованого тексту (в обсязі 3-8 арк.), підписаному авторами. Разом з доповіддю подається дискета 3,5” з файлами, які містять текст доповіді та анотації (російською, українською та англійською мовами), з розширенням .doc або .rtf у редакторі Microsoft Word 6.0, шрифтом Times New Roman, розмір літер – 14, стиль – nоrmal (звичайний), інтервал між рядками – одинарний, поле зліва – 3.0 см, справа – 1.0 см, зверху – 2.0 см, знизу – 2.0 см. Формат аркуша – А4. Назва файлу – англійською мовою, повинна містити початкові букви прізвища автора (наприклад, доповідь Козака О. – kozak_dop.doc, а для анотації його статті – kozak_an.doc).
Оргкомітет має право відхилити доповідь у вигляді статті чи тези.
За науковий зміст і виклад матеріалу відповідальність несе автор.
Банківські реквізити оргкомітету:
(перерахування у гривнях).
Одержувач: Київський національний університет імені Тараса Шевченка.
Код ЗКПО 02070944.
Банк одержувача коштів:
Р/р – 31257277220023,
код – 820019
ГУДК м. Києва
Призначення платежу:
За участь у конференції "Військова освіта та наука", орг. внесок; прізвище учасника; перші слова назви доповіді.
Початок роботи конференції – 25 листопада о 10.00.
Усі журналісти, які бажають ознайомитися з ходом проведення зазначеного заходу, запрошуються до Військового інституту за адресою: м.Київ, пр-т Академіка Глушкова, 2, корпус 8 (від станції метро Либідська - маршрутне таксі № 38 до зупинки - Військовий інститут).
Акредитація журналістів за тел. (067) 5067097, (095) 1999482.

Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін





Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024