Новини

 

Університет розширює партнерство у сфері аудиту і консалтингу

24.05.2023

 Підписано Меморандум про співпрацю та розширення партнерства між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та групою компаній Nexia DK.

Документ своїми підписами скріпили проректорка з гуманітарних питань КНУ Інна Степанець та партнер компанії Nexia DK Микола Романюк, який є випускником Університету.

Під час підписання проректорка Інна Степанець зауважила, що компанія Nexia DK протягом декількох років активно долучається до різних освітніх форматів, орієнтованих на студентів-економістів. «Нині ми закріпили наше взаємне з Nexia DK партнерство та обговорили плани подальшої співпраці» зауважила проректорка.

КНУ імені Тараса Шевченка й Nexia DK почали свою співпрацю у 2019 році. Експерти компанії регулярно долучаються до кар'єрних проєктів, що проводяться Відділом сприяння працевлаштування та роботи з випускниками, а також щороку запрошують студентів і випускників пройти безкоштовний курс «Аудитор і професійний бухгалтер». Завдяки навчанню у форматі CASE STUDY та практики, початківці мають можливість значно розвинути свої компетенції в аудиті та стати затребуваними спеціалістами на ринку праці.

 

Довідково: Nexia DK. Auditors and Consultants, група компаній, що є частиною провідної глобальної мережі незалежних аудиторських та консалтингових компаній – Nexia International.

На українському ринку аудиту, права, оцінки, податкового та управлінського консалтингу Nexia DK з 2003 року та входить в десятку найбільших аудиторських компаній України. Офіси компанії розташовані у Львові та Києві. Водночас, географія діяльності значно ширша.

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024