Новини

 

Засідання ректорату КНУ: результати за 22 травня

23.05.2023

Про перший етап вступної кампанії до магістратури, перебіг конкурсу на заміщення вакантних посад та міжнародне співробітництво говорили під час чергової наради керівників структурних підрозділів з адміністрацією КНУ імені Тараса Шевченка 22 травня 2023 року.

 

Зустріч розпочалася з обговорення актуальних питань реалізації освітнього процесу та наукової діяльності.

Триває реєстрація на єдине фахове вступне випробування та єдиний вступний іспит для здобуття ступеня магістра. Ректор КНУ Володимир Бугров оголосив, якими будуть ЄФВВ чи ЄВІ залежно від спеціальності.

Відділом супроводу вступної кампанії підготовлено графік проходження вступних випробувань, який невдовзі буде винесено на засідання Приймальної комісії.

Проректорка з наукової роботи Ганна Толстанова наголосила на моментах вступної кампанії до аспірантури. Наукові керівники в усіх підрозділах зобов’язані надати інформаційну підтримку аспірантам, зокрема щодо терміну підготовки в аспірантурі впродовж чотирьох років, незалежно від форми навчання (денної або заочної), включно із захистом дисертації. 

Перший проректор Володимир Ільченко поінформував про перебіг конкурсу на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників, взяти участь у якому виявили бажання понад сотню претендентів. Керівники структурних підрозділів мусять проконтролювати процес подачі документів до 13 червня, щоб вчасно провести конкурс відповідно до процедури, визначеної законодавством. 29 червня комісія з проведення конкурсного відбору затвердить переможців. 

Про подачу документів на отримання грантів, участь у спільних проєктах і програмах із міжнародними партнерами розповіла проректорка з науково-педагогічної роботи (міжнародне співробітництво) Ксенія Смирнова.

Далі керівники структурних підрозділів доповіли про заходи, заплановані на найближчі два тижні. За словами Володимира Бугрова, відтепер такі огляди відбуватимуться регулярно.

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024