Новини

 

Відбувся конкурс «Містер економіст-2008»

02.04.2008
Святом мужності, інтелекту, краси проводжали перший весняний місяць на студенти-економісти Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Конкурс «Містер економіст 2008» відбувся в актовій залі економічного факультету 28 березня 2008 року.

За почесне звання та стильний капелюх Містера економіста змагалось 7 студентів які пройшли відбірковий тур: Юношев Павло, Балануца Артем, Шумаєв Олексій, Качалай Валерій, Евенко Сергій, Зуєв Владислав, Шпітковський Едуард.

І чого тільки не витворяли на сцені конкурсанти заради перемоги. Представляли себе театралізованій постановці, танцювали гопака, демонстрували здобуті за час навчання знання, відповідаючи на запитання журі. Проте, судячи з оплесків в залі, найбільше припав до душі і глядачам, і членам конкурс домашнє завдання «Мої таланти», беззаперечним лідером якого виявився Валерій Качалай. Його сон про співбесіду на бажану посаду бухгалтера зірвав бурю оплесків та море сміху. Надзвичайно пізнавальною була розповідь Павла Юношева. Класифікація та характеристика студентів у його інтерпретації надовго запам’ятається студентам та викладачам.

Після тривалої, наполегливої боротьби за рішенням членів журі, яке очолював в.о. декана економічного факультету І. Лютий, переможцем став Валерій Качалай.

Тож, Містер економіст-2008 – Валерій Качалай;
Перший віце містер економіст-2008 – Павло Юношев;
Другий віце містер економіст-2008 – Балануца Артем;
Містер вишуканість-2008 – Шумаєв Олексій;
Містер елегантність-2008 – Юношев Павло;
Містер оригінальність-2008 – Шпітковський Едуард;
Містер посмішка-2008 – Зуєв Владислав;
Містер дружба-2008 – Качалай Валерій;
Містер глядацьких симпатій-2008 – Юношев Павло.


Прес-центр
Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024