Новини

 

Адміністративно-господарська частина КНУ готується до опалювального періоду

13.10.2021

Проректор з адміністративно-господарської роботи Олег Федевич 12 жовтня 2021 року провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів адміністративно-господарської частини університету, представниками служб експлуатації  корпусів і завідувачами гуртожитків.

На нараді обговорили питання готовності корпусів та гуртожитків університету до початку опалювального періоду.

Головний механік Анатолій Яцюк наголосив, що корпуси та гуртожитки в цілому готові до початку опалювального сезону. За його словами, здійснена повірка манометрів та лічильників тепла. Він також доповів про розв’язання попередніх проблемних питань: ремонт теплотрас інституту міжнародних відносин та ботанічного саду; відкачування води з теплокамери інституту філології; заміну бойлера 8-го і 9-го гуртожитків; промивку систем опалення. Також Анатолій Яцюк зауважив, що наразі тривають роботи з реконструкції індивідуальних теплових пунктів 1, 2, 3, 4 гуртожитків відповідно до графіка.

Представник служби головного енергетика у своїй доповіді наголосив на дотриманні економного споживання електроенергії та обережного поводження з електроприладами. А начальник відділу інфраструктури університету повідомив, що заявки на сіль і пісок отримані від всіх підрозділів, також всі структури забезпечені необхідним інвентарем.

Крім того, під час наради обговорили Наказ МОЗ України від 04.10.2021 № 2153 «Про затвердження Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням». Мова йшла про число вакцинованих у підпорядкованих структурних підрозділах. Обговорюючи це питання Олег Федевич підкреслив, що вакцинація є надзвичайно важливою, тому потрібно відповідально ставитися до власного здоров’я й безпеки свого життя та життя своїх рідних і близьких людей.

Олег Федевич також зауважив, що всі робочі питання необхідно вирішувати швидко й злагоджено, а всім структурним підрозділам, працювати як єдина команда.

 

За матеріалами служб проректора з адміністративно-господарської роботи

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024