Новини

 

КНУ співпрацюватиме з Інститутом Демократизації та розвитку

19.02.2021

18 лютого 2021 року відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка й Інститутом Демократизації та розвитку.

 

Проректор з науково-педагогічної роботи КНУ Володимир Бугров переконаний, що дана співпраця не лише розширює можливості розвитку студентів гуманітарного профілю, а й допомагає формуванню траекторії розвитку університету. Інститут Демократизації та розвитку має широку базу партнерів серед діаспори та міжнародних організацій, яких готовий залучати для формування та розвитку демократичних цінностей студентської молоді. На думку проректора В. Бугрова, така співпраця сприятиме формуванню громадянського суспільства в Україні та виробленню суспільної візії майбутнього нашої країни.

Ще онією важливою обставиною є те, що співпраця з Інститутом дозволить спрямувати рух інтернаціоналізації Університету в бік неохопленого раніше регіону Молдови та Румунії, з якими Інститут має давні зв'язки

Сторони домовилися про організацію спільних освітніх та просвітницьких проєктів, можливості проходження практики та працевлаштування для студентів гуманітарного профілю.

Як зазначив директор Інституту Дмитро Сав’юк, для організації це знакова подія, адже проєктів та задумів для реалізації безліч, а двері Інституту для студентів та випускників КНУ завжди відкриті. Це дає можливість молоді отримати новий досвід, кар'єрне зростання та доступ до якісної аналітичної бази для проведення наукових досліджень.

 

Довідково: ГО «Інститут Демократизації та Розвитку» створена та функціонує з грудня 2012 року. Займається політичною аналітикою, висвітленням актуальних подій для України у міжнародному просторі та залученням діаспори України для участі у сучасному процесі творення громадянського суспільства.

 

За інформацією Сектору працевлаштування КНУ

Пресцентр

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024