Новини

 

День кар’єри Economics в Університеті

18.11.2020

Студенти економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка мали можливість під час Дня кар’єри Economics особисто ознайомитися із перспективними вакансіями для молоді.

 

Подія відбувалася 10–11 листопада 2020 року в онлайновому форматі. Співорганізаторами цього фестивалю професійних можливостей для молоді виступили Центр кар’єри та працевлаштування економічного факультету й студентський парламент ЕФ КНУ.

Доповідачами упродовж Днів кар’єри Economics стали представники десятьох компаній, що є партнерами економічного факультету. Тематичні вебінари для студентства провели співробітники організацій BAT, EY, Genesis, KPMG, Metro Cash&Carry, P&G, PepsiCo, ProCredit Bank, Roland Berger і Райффайзен Банк Аваль (Райф). Для проведення заходів у дистанційному форматі й на допомогу студентам було розроблено чат-бот CareerDay_bot, що інформував про актуальні вакансії від працедавців-учасників.

Тематикою для осінніх Днів кар’єри Economics було обрано «м’які навички» (soft skills) і їхній розвиток під час дистанційного навчання й віддаленої роботи. Оновлений перелік найпотрібніших для роботи й розвитку кар’єри до 2025 року навичок було представлено в жовтні 2020 року на Всесвітньому економічному форумі в Давосі. Тож саме про ці навички в поєднанні із практичним досвідом їхнього застосування дискутували учасники вебінарів і самі доповідачі.

До участі в Днях кар’єри зареєструвалося майже 250 студентів, за час проведення Economics відбулося 9 жвавих вебінарних дискусій, до яких долучилося понад 450 учасників, а кожна із компаній запропонувала присутнім понад 40 актуальних вакансій. Найактивніших і найбільш обізнаних в економіці учасників, які запропонували правильні рішення до проблемних завдань від комерційних структур, активно ставили запитання спікерам, а також відвідали найбільше число вебінарів, було винагороджено цінними подарунками та призами.

Науково-педагогічний колектив економічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка переконаний, що такі й подібні заходи сприятимуть особистому й професійному зростанню студентів!

 

За матеріалами економічного факультету

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024