Новини

 

Надзвичайний і Повноважний Посол Ірану відвідав КНУ

13.10.2020

13 жовтня в КНУ імені Тараса Шевченка відбулася зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Ісламської Республіки Іран в Україні паном Манучехром Мораді.

 

У ній взяли участь заступник Міністра освіти і науки України Андрій Вітренко, ректор КНУ Леонід Губерський, проректор з науково-педагогічної роботи КНУ (міжнародне співробітництво) Петро Бех, представники  Посольства Ісламської Республіки Іран в Україні та представники підготовчого відділення КНУ.

Вони обговорили питання навчання іранських студентів у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Леонід Губерський  подякував Надзвичайному і Повноважному Послу за зустріч. Зауважив, що Університет завжди йде на зустріч студентам у розв'язанні питань як навчального, так і побутового характеру. Ректор запропонував представникам Посольства відвідувати факультети, де навчаються студенти, щоб мати глибше уявлення про їхнє студентське життя.

Наразі в Університеті навчається 233 громадяни Ісламської Республіки Іран.  Більшість з них є студентами ННЦ «Інститут біології та медицини», а також Інституту міжнародних відносин, Інституту філології економічного факультету та факультету психології.

 

Пресцентр

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024