Новини

 

«Твоя держава чекає на тебе»

16.09.2020

15 вересня 2020 року у Центрі інноваційного розвитку КНУ імені Тараса Шевченка відбувся відкритий захід «Твоя держава чекає на тебе» у рамках однойменного проєкту, метою якого є залучення талановитих, патріотичних, молодих фахівців до державної служби України задля оновлення та зміни парадигми суспільних процесів у цілому.

 

У заході взяли участь: Заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Дмитро Романович, проректор КНУ Олександр Рожко, експерт з управлінського консалтингу Світлана Котляревська, заступник декана філософського факультету Лариса Комаха, керівник Центру працевлаштування Інна Степанець, директор Центру інноваційного розвитку Світлана Березіна, студенти філософського, економічного географічного факультетів,  факультету радіофізики електроніки та комп’ютерних систем, Інституту міжнародних відносин

Проректор Олександр Рожко звернув увагу студентів на важливості діяльності державної служби. Він також розповів про реалізовані складові проєкту «Твоя держава чекає на тебе», а саме: 

1-й етап: презентація проєкту для адміністрації факультетів, інститутів. (Цільова аудиторія: заступники деканів з виховної роботи); 

2-й етап: презентація проєкту студентам. (Спікер: Владислав Криклій, Міністр інфраструктури Україн);

3-й етап: підготовка студентів до стажування у державних органах; 

4-й етапстажування у Міністерстві інфраструктури України в липні-серпні 2020 року, (13 студентів).

Під час заходу Дмитро Романович поділився власним досвідом роботи у бізнес-сфері та на державній службі, відповів на численні запитання студентів практичного характеру стосовно особливостей та механізмів роботи, кар’єрного зростання, проходження співбесід, а також про процедуру працевлаштування та диференціацію категорій держслужбовців.

 

Крім того, було анонсовано створення «Клубу майбутніх держслужбовців», що стало 5-м етапом реалізації даного проєкту. Всі охочі студенти змогли доєднатися до вищезгаданого Клубу.

 

За матеріалом директора 

Центру інноваційного розвитку 

Світлани Березіної

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024