Новини

 

Ефективні комунікації в умовах карантину

24.03.2020

Карантин – не привід ставити нагальні завдання на паузу: Шевченків університет продовжує ефективно працювати. 24 березня 2020 року відбулася нарада за участю ректора, проректорів, деканів факультетів, директорів інститутів та керівників низки підрозділів Університету. Основним питанням засідання стала розробка подальших заходів протидії поширенню коронавірусу. Розмова адміністрації з керівниками підрозділів відбулася у форматі Skype-конференції із застосуванням технічних можливостей проекту «Цифровий університет».

Відкрив нараду ректор Леонід Губерський, який зробив огляд ситуації з COVID-19 у країні і ознайомив із заходами, що вживає керівництво держави та адміністрація м. Києва з мінімізації поширення вірусу. Ректор також наголосив на тих завданнях, які має вирішити колектив Університету для забезпечення повноцінного функціонування навчального закладу в умовах карантину. Насамперед, мова йшла про забезпечення належних умов для студентів, які залишились у гуртожитках. Зокрема, про необхідність сприяти виконанню завдань дистанційного навчання,  про дотримання скоригованих правил внутрішнього розпорядку, забезпечення дезінфікуючими засобами та підтримання належного санітарного рівня.

Серед інших важливих питань обговорено посилення пропускного режиму, продовження роз’яснювальної роботи зі студентами,  вдосконалення методів роботи в умовах дистанційного навчання, забезпечення університетським транспортом та сприяння доступності міського громадського транспорту для співробітників університету шляхом видачі перепусток від КМДА. Ректор зробив відповідні доручення керівникам факультетів, інститутів і структурних підрозділів.

Про заходи, які вживає керівництво університету для забезпечення структурних підрозділів дезінфікуючими засобами,  про продовження ремонтних робіт, а також видачу перепусток та про інші питання забезпечення поточної життєдіяльності Університету доповів проректор Олександр Рожко.

Проректор Володимир Бугров розповів про розробку методів контролю виконання дистанційних завдань студентами та про особливості акредитаційних процесів в умовах карантину.

Проректор Петро Бех доповів про роботу з іноземними студентами та про ситуацію в гуртожитках.

З позитивними результатами участі у конкурсах наукових тем, підготовлених науковцями Шевченкового університету, ознайомила проректорка Оксана Жилінська.

Начальник юридичного відділу Ірина Саленко прояснила ситуацію з укладанням контрактів зі співробітниками на наступний термін, головний бухгалтер Валентина Денисенко доповіла про стан з фінансуванням в Університеті, а Ірина Лібак, директор Студмістечка, – про заходи дирекції, запроваджені на період карантину.

На завершення наради інноваційного формату ректор побажав студентам та співробітникам Університету міцного здоров’я і вистояти у боротьбі з вірусом.

 

За матеріалами проректора Олександра Рожка

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024