Новини

 

Жовтнева Вчена рада

08.10.2019

Вчена рада КНУ імені Тараса Шевченка, що відбулася 7 жовтня, закінчилася неочікуваною приємністю для її голови – ректора Університету Леоніда Васильовича Губерського. Вичерпавши Порядок денний, високоповажні члени колегіального органу університету квітами і теплими словами привітали Леоніда Васильовича з днем народження, який він відзначив 4 жовтня.

Значна частина засідання поточної Вченої ради була присвячена розгляду кадрових питань та присвоєнню вчених звань.  Зокрема, на посади науково-педагогічних працівників після проходження конкурсу було обрано і затверджено 20 кандидатів.

Основним питанням Порядку денного була наукова доповідь «Тарас Шевченко у Київському національному університеті: повернення генія» (до 205-річчя з Дня народження Тараса Шевченка та 80-річчя надання університету імені Тараса Шевченка). Її зробив декан історичного факультету професор Іван Патриляк.

Про роботу Вченої ради у 2018/2019 н. р.  доповів її голова ректор КНУ Леонід Губерський.

Було затверджено план роботи Вченої ради на 2019/ 2020 н. р., склад та плани роботи Постійних комісій.

У поточних питаннях відбулося зарахування до докторантури на 2019/ 2020 н. р., рекомендація наукових робіт та персоналій на здобуття престижних премій,  а також змінено назву науково-навчальної бази «Ясиня» на навчально-наукову базу польових географічних практик. 

Прес-центр

 

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024