Новини

 

ERASMUS Плюс: співпраця факультету психології КНУ імені Тараса Шевченка із Зальцбурзьким університетом

20.09.2019

З 16 по 20 вересня 2019 року на факультеті психології перебуває з візитом та викладає пан Мануель Шабус (Manuel Schabus) – доктор, професор, дослідник Центру когнітивної нейронауки на факультеті психології Зальцбурзького університету (Австрія).

 

Професор Шабус є членом Австрійської психологічної асоціації, Австрійської та Європейської асоціацій дослідження сну та Австрійської асоціації клієнт-центрованої психотерапії. Цей візит проходить в межах Еразмус Плюс угоди між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка і Зальцбурзьким університетом.

 

Протягом тижня професор прочитав лекції з когнітивної психології та раннього розвитку дитини для студентів та аспірантів факультету психології. Відбулася його зустріч зі студентами, аспірантами, молодими науковцями та викладачами факультету, на якій було презентовано результати досліджень роботи мозку та памяті, котрі проводяться проектними дослідницькими командами лабораторії під керівництвом професора Шабуса. Присутні обговорили перспективи спільних наукових досліджень та публікацій з питань свідомості, сну, змінених станів свідомості тощо.

 

На завершення тижневого візиту Еразмус професора відбулася його зустріч з керівництвом факультету психології для визначення подальших спільних заходів щодо реалізації угоди про співпрацю між факультетами. Наразі готується спільна аплікація для отримання фінансування індивідуальної мобільності студентів та викладачів наших університетів у 2020-2022 рр. в межах програми Еразмус Плюс.

 

Заступник декана факультету психології

С. Ю. Пащенко

Прес-центр

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024