Новини

 

У КНУ завершено основний етап вступної кампанії

10.08.2019

Результати основного етапу Вступної кампанії-2019 розглянули на засіданні Приймальної комісії 10 серпня 2019 року.

 

Голова Приймальної комісії Леонід Губерський подякував представникам відбіркових комісій структурних підрозділів, секретаріату та членам Приймальної комісії й усім технічним та господарським службам Університету за гідне проведення Вступної кампанії-2019. Ректор зазначив, що в цілому кампанія була успішною про що свідчить зростання кількості абітурієнтів, яких зараховано та планується до зарахування до Університету на навчання.

Відповідно до порядку денного, присутні заслухали доповіді директорів інститутів і деканів факультетів щодо зарахування вступників за ОС Магістр на навчання на місця державного замовлення та за кошти фізичних та юридичних осіб.

Також упродовж засідання відбулося чергове зарахування вступників за ОС «Бакалавр» (ОС «Магістр медичного спрямування»), які прагнуть навчатися за кошти фізичних або юридичних осіб, а також затвердили результати вступної кампанії за ОС «Бакалавр» і ОС «Магістр» до Інституту післядипломної освіти КНУ.

Приймальна комісія розглянула заяви на переведення та поновлення на навчання до Університету, а також статистику щодо зарахування іноземних громадян.

Відповідальний секретар Приймальної комісії Андрій Креневич, говорячи про результати основного етапу вступної кампанії, нагадав присутнім, що вже 26 серпня 2019 року розпочнеться початок прийому заяв до аспірантури, а від 2 вересня 2019 року стартує додатковий прийом заяв і документів від абітурієнтів для участі в конкурсному відборі на заочну форму навчання за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб на ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр». Також він звернув увагу на те, що відбіркові комісії з 12 серпня 2019 працюватимуть за адресами своїх структурних підрозділів.

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024