Новини

 

Відбулося переведення на вакантні місця державного замовлення

09.08.2019

 

Переведення вступників на вакантні місця державного замовлення стало основним питанням засідання Приймальної комісії 9 серпня 2019 року.

 

Першочергово на вакантні місця було переведено 8 дітей захисників України, загиблих у районі проведення антитерористичної операції.

Троє абітурієнтів з числа згаданих осіб стали студентами юридичного факультету, двоє – студентами економічного факультету, по одному вступникові додалося до цьогорічних аібтурієнтів факультету радіофізики, електроніки та комп’ютерних систем, а також Інституту філології та Інституту міжнародних відносин.

Зачитуючи рішення Приймальної комісії, голова комісії, ректор Леонід Губерський наголосив: «Це найменше, що ми можемо зробити в пам'ять про героїзм тих, хто ціною свого життя захищав територіальну цілісність України».

Також на вакантні місця було переведено 61 особу з числа дітей учасників бойових дій, осіб з інвалідністю та дітей-інвалідів, дітей шахтарів, внутрішньо переміщених осіб та членів багатодітних сімей.

Приймальна комісія прийняла рішення про переведення на вакантні місця на спеціальності, котрим забезпечується особлива підтримка, тих осіб, що мають конкурсний бал менший від прохідного не більше ніж на 15 балів, або їхній конкурсний бал не менший за спеціальний прохідний конкурсний бал, встановлений Приймальною комісією.

 

Під час засідання також було заслухано інформацію щодо зарахування іноземних громадян на навчання в Університеті.

Центр комунунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024