Новини

 

Офіційна сторінка КНУ у Facebook пройшла верифікацію

02.07.2019

 

 

 

Офіційна сторінка Київського національного університету імені Тараса Шевченка в соціальній мережі Фейсбук від червня 2019 року успішно пройшла верифікацію з боку адміністрації соціальної мережі.

 

Відтепер поруч із назвою та логотипом КНУ імені Тараса Шевченка розміщується блакитна позначка, так звана «blue badge», або «пташка». Знаком «blue badge» адміністрація соціальної мережі Фейсбук офіційно підтверджує автентичність тієї чи іншої сторінки, зокрема, і сторінки Університету.

Процедура верифікації сторінок у Facebook має на меті запобігання створенню й використанню фейкових акаунтів та перешкоджає поширенню дезінформації з допомогою фейкових сторінок. Представники соцмережі наголошують, що тільки верифіковані сторінки можуть безпечно використовуватися для інформування прихильників спільноти чи групи, а користувачі натомість можуть бути впевненими, що інформація з верифікованої сторінки відповідає дійсності та справді підготовлена кимось із її адміністраторів.

Для українського інтернет-сегмента процедура верифікації з боку адміністрації соціальної мережі Фейсбук є справою досить непростою. Зокрема, процес верифікації офіційної сторінки КНУ імені Тараса Шевченка в соцмережі тривала майже рік. Підготовкою потрібних для верифікації матеріалів та інформації займався Центр комунікацій КНУ за всебічної підтримки Міністерства інформаційної політики України.

Працівники Центру комунікацій висловлюють щиру подяку представникам Міністерства інформаційної політики України за надану допомогу та всебічну підтримку такої важливої для іміджу Університету ініціативи!

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024