Новини

 

В Інституті міжнародних відносин відбувся Благодійний бал

16.05.2019

Масовим виконанням класичного віденського вальсу запам’ятається цьогорічний Благодійний бал ІМВ.

Вже другий рік поспіль Інститут міжнародних відносин КНУ організовує таких захід для підтримки Прилуцького обласного будинку дитини «Надія». Цьогоріч зібрані кошти будуть також направленні на допомогу аспірантці ІМВ Анастасії Прядко, яка бореться з онкологічним захворюванням.

Вступною промовою бал урочисто відкрив директор Інституту Валерій Копійка. Далі на гостей чекали два танці у виконанні дебютантів. За традицією, першим пари виконали полонез. А в перервах між виступами гості могли спробувати себе в танці завдяки організованим майстер-класам.

Окрасою Благодійного балу став класичний віденський вальс у виконанні студентів інституту під акомпанемент камерного оркестру Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова.

Захоплені танцювальною феєрією були і представники дипломатичних місій Аргентини, Болгарії, Індонезії, Азербайджану, Кувейту, Хорватії, В’єтнаму та співробітники Місії ООН в Україні, які відвідали Благодійний бал.

Переможних номінацій цьогоріч було декілька. Так, приз короля та королеви вечора за версією запрошених представників дипломатичного корпусу отримала пара під номером 7 – Марія Лазарєва та Сергій Шемлій. А от приз глядацьких симпатій, що визначався за голосуванням у соціальній мережі InRating, отримала чудова пара дебютантів під номером 10 – Вікторія Мельник та Данило Величко. У свою чергу пара номер 4 – Олена Гордина і Влад Куничак – здобули приз у номінації «Найкрасивіша пара Балу» від торгової марки TRUFALIE. У номінації «Вибір конкурсу Miss Ukraine» перемогла пара номер 7 – Марія Лазарєва та Сергій Шемлій. Спеціальний приз від академії сучасного етикету BonTon у вигляді ексклюзивного ескізу від дому моди Сhristian Dior отримала дебютантка пари номер 9 Божена Сьомкіна.

Головний приз – звання короля та королеви Благодійного балу ІМВ 2019 отримала чарівна пара номер 7 – Марія Лазарєва та Сергій Шемлій.

«Години репетицій, ретельні приготування конкурсантів та організаторів і бурхливе обговорення в соціальних мережах – усе це було не даремно!» – підсумувала одна з учасниць цьогорічного балу.

 

За матеріалами Інституту міжнародних відносин

Більше фото тут

Центр комунікацій

 

 

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024