Новини

 

Підписання Меморандуму

15.03.2019

15 березня 2019 р. Ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леонід Губерський та Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова підписали Меморандум про співпрацю між Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка.

 

Предметом цього Меморандуму є співпраця Сторін, що здійснюється у форматі підготовки та реалізації спільних заходів і проектів, зокрема, розроблення науково обґрунтованих пропозицій щодо удосконалення законодавства та правозастосовної діяльності у сфері реалізації та захисту прав і свобод людини, підготовки фахівців з питань захисту прав людини, підвищення правової інформованості населення про права і свободи людини.

Принагідно  Леонід Васильович Губерський привітав Людмилу Денісову з річницею призначення її на посаду омбудсмена, що відбулася рівно рік тому 15 березня 2018 р. 

Під час підписання Меморандуму були присутні: представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Олена Степаненко, декан юридичного факультету КНУ Іван Гриценко, заступник декана юридичного факультету Максим Куцевич, завідувач кафедри конституційного права Олег Марцеляк, директор Навчально-наукового центру прав людини та врядування Юлія Ващенко.

Прес-центр

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024