Новини

 

Співробітникам університету вручено сертифікати Академії Cisco

18.01.2019

У четвер 17 січня відбулося вручення сертифікатів про закінчення Академії Cisco Київського національного університету імені Тараса Шевченка співробітникам Інформаційно-обчислювальних секторів факультетів/інститутів нашого університету.

В рамках підвищення кваліфікації інженерно-технічний склад інформаційно-обчислювальних  секторів інститутів/факультетів з травня по грудень 2018 року проходив навчання в Інформаційно-обчислювальному центрі нашого університету за курсом IT Essentials

Цей курс узгоджується з промисловою сертифікацією Comp TIA A+, що гарантує придатність інженера до виконання таких операцій як установка, конфігурація, профілактика обладнання та основи побудови мережі сучасних персональних комп'ютерів. Іспит на отримання цього сертифікату також охоплює такі основи  як безпека, надійність, комунікації і професіоналізм.

Перший проректор університету О. К. Закусило  особисто вручив сертифікати слухачам, які успішно закінчили курс навчання. Слід зазначити, що успішно склали іспити 56 інженерів, що становить більше половини всіх слухачів.

Олег Каленикович Закусило привітав випускників з успішним закінченням навчання  та пообіцяв, що подібна практика в університеті буде розвиватися.

 

Прес-центр

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024