Новини

 

Молоді правники мали змогу отримати досвід з працевлаштування

21.05.2024

Понад 600 молодих фахівців-юристів стали учасниками цьогорічного Дня правничої кар'єри, що вже втретє організовано Відділом сприяння працевлаштуванню та роботі з випускниками спільно з Навчально-науковим інститутом права.

До студентів і випускників КНУ імені Тараса Шевченка також доєдналися представники інших відомих правничих шкіл України – Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Львівського національного університету імені Івана Франка та Києво-Могилянської академії.

Своїми кар’єрними можливостями, а також особливостями працевлаштування в юридичні компанії ділилися співробітники знаних в Україні та за її межами фірм: Sayenko Kharenko, VB Partners, Asters, EQUITY, MORIS, Deloitte, TCM Group Ukraine, АРМАДА, Gramatskiy&Partners, Мережа Права, Arzinger, Avellum, Juscutum і ADVANQ.

Цьогорічний захід було зосереджено на розвитку soft & hard skills молодих фахівців під час навчання в університеті. Наші партнери розповіли, які ключові вміння необхідно мати кандидатам-початківцям, які питання ставлять на співбесідах та які програми створюють самі компанії для того, щоб забезпечити адаптацію та кар’єрне зростання співробітників. Обговорили й актуальні на сучасному ринку юридичні практики. Спікерами були експерти з компаній, радники та навіть керівники юридичних фірм.

Окрім вебінарів і воркшопів, учасники мали нагоду отримати консультації з написання CV під час «Майстерні резюме» від Кіри Щербакової, ректрутерки Deloitte та Тетяни Благодір, HR-менеджерки Gramatskiy&Partners. А на «Пітчингу кар'єрних можливостей» було презентовано одразу кілька стажувань для здобувачів, які матимуть змогу пройти інтенсивне навчання влітку й отримати роботу за фахом після успішного завершення програми.

«Вдячний нашим роботодавцям-партнерам за довіру до нашої команди й спільну роботу заради майбутнього української молоді. Ми продовжуємо працювати й створювати можливості для роботи та фахового розвитку. Наша мета є незмінною протягом років – мотивувати кожного молодого фахівця розвивати свої професійні вміння й відкривати нові грані талантів, – наголошує Роман Куриленко, керівник Відділу сприяння працевлаштуванню та роботи з випускниками.

 

За інформацією Відділу сприяння працевлаштуванню та роботи з випускниками.

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024