Новини

 

День філософського факультету

20.04.2007
День філософського факультету викладачі та студенти філософи відсвяткували 19 квітня цього року в актовій залі Червоного корпусу Київського університету.

Відкрив свято декан факультету Анатолій Євгенович Конверський, він привітав всіх присутніх зі святом та зачитав наказ ректора Київського університету Віктора Скопенка про нагородження найкращих викладачів та студентів Почесними грамотами і подяками Київського університету.

Поздоровити філософів з професійним святом прийшли колеги з юридичного факультету. Заступник декана юридичного факультету Наталія Олександрівна Кіреєва, привітала філософів зі святом та підкреслила, що вже більше 170 років, юридичний і філософський факультети ідуть поруч, це дає їм змогу взаємозбагачуватись та плідно розвиватись. Колишній випускник філософського факультету, а нині заступник голови Солом’янської райдержадміністрації з гуманітарних питань, культури, освіти та взаємодії з правоохоронними органами Сергій Миколайович Бех нагородив найкращих студентів та викладачів грамотами і пам’ятними подарунками від Солом’янської райдержадміністрації.

Після урочистої частини розпочався святковий концерт під назвою “Любов понад усе”, в якому студенти-філософи продемонстрували свої пісенні, танцювальні та поетичні таланти.



Прес-центр
На сайте hotfiesta вас ждет отличная русская порнуха с женой.
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024