Новини

 

Відбувся конкурс краси “Королева Інституту філології - 2007”

12.04.2007
Великодні свята в Інституті філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка проводжали красиво. Справа в тім, що філологи одинадцятого квітня цього року обирали королеву Інституту філології.

Сім красунь Світлана Балахадзе №1 (2 курс, спеціальність “переклад з німецької”), Катерина Крюкова №2 (2 курс, спеціальність “ українська мова та література й іноземна мова”), Лілія Ковальчук №3 (2 курс, спеціальність “переклад з англійської мови”), Олена Сердюк №4 (1 курс, спеціальність “переклад з німецької мови”), Людмила Райтенберг №5(2 курс, спеціальність “французька філологія”), Світлана Карнаух №6 (1 курс, спеціальність “мова і література гінді”), Юліанія Ткаченко №7 (2 курс, спеціальність “французька філологія”) на сцені актової зали головного університетського корпусу пройшли через нелегкі випробування, щоб здобути корону Інституту філології.

У першому конкурсі дівчата повинні були продефілювати у костюмах, які розповіли б про спеціальність на якій навчається та чи інша конкурсантка. Кожній студентці це вдалося. З точки зору сильної половини людства, конкурсантки виглядають привабливішими без одягу. Такий висновок можна було зробити після хвилі оплесків, які викликало дефіле в купальниках.

Надзвичайно цікавим був конкурс талантів. Дівчата танцювали індійські, східні, сучасні танці, співали, грали на фортепіано, показували колекцію власноруч пошитого одягу. Словом, глядачі і журі були в захваті.

Проте, найпрекраснішими дівчата виявились у вечірніх сукнях. Кожна з них була схожа на королеву. Але королева Інституту філології повинна мати гострий розум, бути винахідливою і комунікабельною, - вирішили ведучі конкурсу і віддали дівчат в руки квнщика з команди КВН Інституту журналістики відомого в народі Олексія Таракана. Він перевіряв дівчат на гостроту розуму, винахідливість і комунікабельність, запропонувавши кожній з них вести в прямому ефірі телепрограму. Кожна конкурсантка витягували листочок на якому було вказано прізвище ведучої чи ведучого, програму та прізвище гостя програми. Бездоганно випробовування Олексія пройшли Катерина Крюкова та Світлана Карнаух.

Після двохгодинних конкурсних випробувань ведучі оголосили переможців. Королевою Інституту філології стала Світлана Карнаух, першою віце-королевою – Світлана Балахадзе, другою віце-королевою – Катерина Крюкова. Олена Сердюк стала королевою глядацьких симпатій.


Фотогалерея




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024