Новини

 

Стали відомі переможці останньої півфінальної гри КВН

27.03.2007
Двадцять шостого березня в актовій залі Червоного корпусу, пройшла третя заключна півфінальна гра VII чемпіонату КВН. За останні путівки в фінал, цього вечора змагалися команди факультетів соціології та психології “Основний інстинкт”, кібернетики “5,50” та економічного факультету “З перцем”.

У першому конкурсі “Візитка” чудово виступила команда кібернетиків “5,50”. Вони влаштували конкурс двійників ведучого КВН Дмитра Єфіменка та продемонстрували як складають іспит на факультеті кібернетики, де за їхніми словами: “От смешного до науки – один шаг!”. Не менш талановито виступила і команда “Основний інстинкт”, у номерах якої вже традиційно домінує чорний гумор. В економістів тема гри “Військові чудеса”, чомусь асоціювалась з образом Леніна та мавзолею, які були присутні майже всіх їхніх номерах. Члени журі оцінили старання команд у першому конкурсі так: кібернетики – 4,8 бала, “Основний інстинкт” – 4, 4 і економісти - “3, 4”.

Розминка вийшла дуже оригінальною. Справа в тім, що команди підготували дуже цікаві питання, але не додумались дати дотепні відповіді на них. Але за результатами розминки перше місце було у кібернетиків – 3 бала, далі соціологи та психологи і економісти, відповідно 2,8 та 2,2 бала.

В останньому конкурсі “Домашнє завдання” під назвою “У солдата вихідний”, команди прагнули наздогнати упущене в розминці. Так “Основний інстинкт” продемонстрували дівчину “Міс-Україна”, яка зайняла в минулому році 3 місце в другому ряді в глядацькому залі, де проходив цей конкурс. Економісти порадували дотепною рекламою про “Містер Пропер” та власною версією телепрограми “Сніданок з зіркою”. А фаворити цієї гри кібернетики показали відпочинок сім’ї в дубовому лісі.

Недовго думавши, журі вивело в фінал команду “5, 50” з результатом 12,8 бала, гідно оцінивши їх талановиту гру та “стильний КВН”, але за рішенням того ж журі в фіналі також змагатиметься і команда “Основний інстинкт”, яка отримала - 11, 8 бала.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024